Известие

Collapse
No announcement yet.

Помощ.. непали...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Помощ.. непали...

Алфата ми 164 2000бензин 1996.
    Колата я кара жена ми и по нейните обяанения просто загаснала. Отидох да видя и колата се държеше все едно е със слаб акумулатор, първо размърдах клемите и всичко се оправи, ток има нормално. Проблема е че сега просто неще да запали, за първи път откачам акумулатора и все едно някакъв имобилайзер е включен. Алармата ми е най-простата, с инфра ред ключа нищо немога да направя, само отключва вратите, на таблото свети CODE.
    Помощ!
    Благодаря!

Иди в сервиз за електроника да ти я видят или имаш грешка в имобилайзера или просто е нещо по горивната система а има и по-лош вариант да се е скапал компа подготви се за него най-вече.
    AR 164 V6 turbo I.E.

Comment

Това както го каза както варвеше и огасна ми се е случвало и на мен. Проблемът при мен се оказа бензинова помпа но мойта е по стар модел както гледам и явно при теб има повече електроника.

Comment

Щом ти свети Alfa Code отиди в сервиз.Пробвай с другия ключ да я палиш.Пробвай да размърдаш бушоните зад казанчето за антифриза,релетата под предния капак.Едно от всичките беше за Алфа кода.Откачи акумулатора за една нощ и пак пробвай.
        Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
        Opel Astra J
        ex:
        Alfa Romeo 164 2.5TD
        Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
        Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

Весела коледа! Благодаря за съветите на всички, откачих акумукатора за 12 часа и сега всички изглежда нормално. Остава да мисля как да предотвратя бъдещи проблеми.

Comment

Не давай на жена да кара 164-ка ,за нея е по добре 145
            Alfa164 T.S 148++ HP
            Alfa156 T.S 144 - коня, ама на хартия.

Comment

Working...
            X